Acasa Foto VIDEO, FOTO: Rinspeed ExchangE, concept de masina electrica autonoma pe baza Tesla Model S

VIDEO, FOTO: Rinspeed ExchangE, concept de masina electrica autonoma pe baza Tesla Model S

de Adrian Mitrea

Rinspeed XchangE Concept (sursa - Rinspeed)
Rinspeed XchangE Concept (sursa - Rinspeed)

Elvetienii de la Rinspeed vor aduce la Salonul Auto de la Geneva (6-16 Martie) un concept de masina electrica autonoma dezvoltat pornind de la Tesla Model S. Conceptul isi propune sa fie un exemplu de tehnologie automobilistica a viitorului si de fascinatie auto.

Rinspeed incearca sa raspunda intrebarii “Cum va arata interiorul unei masini electrice autonome?”, iar din perspectiva lor habitaclul arata ca un lounge, cu adevarate sezlonguri in loc de scaunele conventionale, iar volanul poate fi transferat foarte usor de pe partea stanga spre partea dreapta a masinii, putand prelua comanda oricare dintre cei doi ocupanti din fata.

Tehnologia multimedia este formata dintr-un ecran de 32 de inch (de 4K) si dintr-un ecran ingust cu o lungime de 1,2 metri, care se intinde pe plansa de bord si afiseaza tot felul de informatii utile pentru calatori.

Acoperisul neconventional al masinii, din Plexiglas, dezvoltat de furnizorul Evonik, poate reproduce toate culorile curcubeului. Lista cu furnizori care au contribuit la realizarea conceptului Rinspeed XchangeE este insa foarte lunga, iar printre cei mai importanti se numara TRW, Borbet, Harman, Mansory, Regus.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments