Acasa Revista Presei Revista presei, 7 feb: Skoda Rapid porneste de la 11.050 Euro cu TVA in Romania. Dacia ofera 7 ani garantie

Revista presei, 7 feb: Skoda Rapid porneste de la 11.050 Euro cu TVA in Romania. Dacia ofera 7 ani garantie

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Importatorul Skoda in Romania a publicat pe portalul sau preturile lui Rapid Spaceback. Versiunea de baza, cu motor 1.2 MPI de 75 CP, are un pret de pornire de 11.050 euro cu TVA inclus, scrie Automarket.ro.

Fiat 500 devanseaza Panda si devine cel mai vandut model de clasa mini din Europa, titreaza autoindustry.ro.

Conceptul Volkswagen Taigun a fost imbunatatit, potrivit autoplay.ro.

Autoritatile vor asigura constructorului auto Dacia, una dintre cele mai mari companii din Romania, „toate conditiile” pentru ca uzina sa-si continue activitatea si chiar sa se dezvolte, a declarat joi, la Mioveni, ministrul Economiei, Andrei Gerea, citat de Ziarul Financiar.

GM, profit intr-un an cat Toyota intr-un trimestru, titreaza voom.ro.

Dacia a introdus optiunea de a extinde garantia standard, de 3 ani, a vehiculelor sale, pana la 7 ani, contra cost, bineinteles. Dacia ofera si o optiune de intretinere gratuita, pentru trei ani, relateaza informatiiauto.ro.

3 comentarii

Klaus_CT 7 februarie 2014 - 11:18

Chiar era nevoie de un model care sa fie pozitionat intre Fabia si Octavia? Nu am datele privitoare la numarul de Skoda Rapid comercializate pana la data prezenta, pot spune insa ca nu am vazut foarte multe pe sosea. Acest model va limita vanzarea Fabia, care are preturi apropiate. In rest, ma indoiesc ca un potential client de Octavia sa se uite la Rapid Spaceback.

Reply
Adrian Mitrea 7 februarie 2014 - 11:44

Noua Fabia va fi lansata la sfarsitul acestui an. Probabil ca Fabia va fi repozitionata ca pret si dimensiuni astfel incat sa nu mai concureze cu Rapid Spaceback. Oricum, problema acestui hatch e alta. Daca vrei o versiune decent echipata si motorizata, ajungi la pret de SEAT Leon sau chiar Golf – masini superioare din toate punctele de vedere. Unde mai pui ca si Polo Facelift apare tot anul acesta in showroom-uri.
Deci pana nu se reorganizeaza intreaga familie de modele oferite de marcile de volum ale Volkswagen Group (VW, SEAT, Skoda) e nevoie ca cine vrea o masina de la ei sa fie foarte atent la calcule si la raportul pret-calitate-dotari.

Reply
Klaus_CT 7 februarie 2014 - 12:09

Ai dreptate, am configurat o Rapid Spaceback, cu motor TSI de 1.2 – 105 CP si am ajuns la 15.500 de euro. Versiunea aceea de 75 cp nu o va cumpara nimeni. Ca sa iti dau un exemplu apropiat mie, Rapid Spaceback este exact ca Focusul MK3 de 85 cp sau ca Golful MK7 de 86 cp. Aceste versiuni exista pe piata pentru a se afirma ca " pretul porneste de la…", insa in practica nu vor fi achizitionate de prea multi cumparatori.

Reply

Lasa un comentariu