Acasa Opel Primele schite cu noile Renault Trafic si Opel Vivaro

Primele schite cu noile Renault Trafic si Opel Vivaro

de Adrian Mitrea

Schite Opel Vivaro si Renault Trafic (sursa - 0-100.ro)

Vehiculele comerciale Renault Trafic si Opel Vivaro, in versiunile lor pentru pasageri, sunt prefigurate in primele schite publicate Marti, 4 Februarie, de producatorii auto. Cele doua masini impart ca si pana acum o mare parte dintre elementele de caroserie si mecanice, insa identitatea frontala va fi semnificativ diferita fata de ceea ce se intampla cu modelele Trafic si Vivaro inca aflate pe piata.

Noile generatii ale Opel Vivaro si Renault Trafic vor fi lansate in acest an, iar informatii complete despre ele vor fi furnizate in curand, potrivit celor doi producatori auto.

Este de asteptat ca aceste autovehicule sa aiba parte de imbunatatiri semnificative mai ales in ceea ce priveste siguranta, avand in vedere criticile dure aduse de Euro NCAP acestor masini de familie derivate din vehicule comerciale. In Decembrie 2012 Renault Trafic obtinea 2 stele din 5 la testele de siguranta Euro NCAP, fiind cel mai putin sigur dintre toate testate. Opel Vivaro nu a fost testat atunci, insa pentru ca masinile sunt practic identice in ceea priveste arhitectura de vehicul este logic ca si modelul Opel ar fi obtinut tot 2 stele din 5.

Lasa un comentariu