Acasa Revista Presei Revista presei, 3 feb: Comenzi peste asteptari pentru BMW i3. Nissan a instalat 1.000 prize in Europa

Revista presei, 3 feb: Comenzi peste asteptari pentru BMW i3. Nissan a instalat 1.000 prize in Europa

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

BMW a primit mai multe comenzi pentru i3 decat se astepta initial, asa ca lista de asteptare pentru livrare se lungeste pe sase luni. Productia de la fabrica din Leipzig ar putea fi marita, potrivit Automarket.ro.

Harta care arata cum a ajuns Romania cimitirul de masini al Europei: cate masini second-hand au fost inmatriculate la fiecare noua masina, in fiecare judet din tara. intr-un singur loc „noul” a batut „ocazia”, scrie Ziarul Financiar.

Nissan a anuntat ca a ajuns la 1.000 de incarcatoare rapide instalate in Europa. Unitatile de incarcare rapida pot realimenta cu energie bateriile masinilor electrice, de la 0 la 80% in doar 30 minute, cu zero costuri, relateaza informatiiauto.ro.

Prototipul Audi Jetstream Quattro, inca o propunere pentru Audi A9, titreaza ProMotor.ro.

Automobilele autonome (care se conduc singure – n.r.) vor deveni tinte irezistibile pentru hackeri daca vor ajunge vreodata pe sosele, atrage atentia un executiv din cadrul unei companii de securitate, scrie Wall-Street.ro.

Jaguar F-TYPE va primi un nou motor de intare in gama, titreaza voom.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre