Acasa Revista Presei Revista presei, 23 ian: Schumacher ar putea fi scos din coma. Shell prezice disparitia masinilor conventionale pana in 2070

Revista presei, 23 ian: Schumacher ar putea fi scos din coma. Shell prezice disparitia masinilor conventionale pana in 2070

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

Michael Schumacher ar putea fi scos din coma indusa in care se regaseste de mai bine de o luna. Septuplul campion mondial din Formula 1 a suferit la finele anului trecut un accident extrem de grav pe o partie de schi din Franta, relateaza voom.ro.

Grupul petrolier Shell prezice disparitia masinilor conventionale, pana in 2070, titreaza autoindustry.ro.

Din 5 autovehicule vandute anul trecut numai unul a fost fiscalizat, fiind comercializat prin dealeri, esti­meaza Nicolae Sorescu, directorul divi­ziei auto a grupului Radacini, dealer Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen, Suzuki si Volkswagen, scrie Ziarul Financiar.

Volkswagen face ultimele pregatiri pentru a lansa o versiune de performanta R a actualului Polo. Modelul va oferi 250 de cai putere si o tractiune integrala 4Motion, relateaza Automarket.ro.

Noul Volkswagen Phaeton va avea structura in totalitate din aluminiu, titreaza autoplay.ro.

Biciclistii care se confrunta cu traficul dezordonat din orasele mari au acum tehnologia laser drept solutie de protectie impotriva soferilor neatenti, scrie ProMotor.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre