Acasa Revista Presei Revista presei, 20 ian: Hamburg va interzice masinile in 20 de ani. SEAT Leon ST primeste tractiune integrala

Revista presei, 20 ian: Hamburg va interzice masinile in 20 de ani. SEAT Leon ST primeste tractiune integrala

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Hamburg, al doilea oras din Germania ca marime, va elimina traficul rutier, in urmatorii 20 ani. Municipalitatea a anuntat dezvoltarea unei infrastructuri revolutionare, care va favoriza exclusiv traficul pietonal si ciclismul, scrie autoindustry.ro.

PSA Peugeot Citroen ia in considerare construirea celei de-a patra uzine de masini in China, cu partenerul sau Dongfeng Motor, pentru a face fata cererii in crestere pe aceasta piata, potrivit informatiiauto.ro.

Cum a evoluat numarul de masini casate prin programul Rabla, titreaza Ziarul Financiar.

Un Chevrolet Corvette L88 din 1967 a fost vandut la licitatie pentru 3.85 milioane dolari, relateaza Automarket.ro.

Cresterea vanzarilor Hyundai si Kia la nivel global s-a redus pentru al optulea an consecutiv, informeaza voom.ro.

SEAT a prezentat noul model Leon ST 4Drive in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Viena, relateaza autoindustry.ro.

1 comentariu

smc 20 ianuarie 2014 - 12:52

Eliminarea traficului auto este o prea mare tampenie ca sa fie aceasta stire adevarata, probabil e tradusa intentionat in mod senzationalist.

Marfa la magazin se aduce cu masina, nu cu bicicleta, salvarile nu pot fi altceva decat masini. Daca te duci la supermarket nu vrei sa vii acasa cu sacosele pe bicicleta, daca iti permiti un automobil.

Sa dea zor mai mare cu masinile electrice, aceea este solutia. Nu-i place nimanui sa respire fum de esapament, ajungem si la emisii zero, dar mai trebuie putina rabdare, nu se poate renunta la automobil.

Reply

Lasa un comentariu