Acasa Revista Presei Revista presei, 15 ian: Maybach ar putea reveni pe piata. Vanzari record de hibride Toyota in Europa

Revista presei, 15 ian: Maybach ar putea reveni pe piata. Vanzari record de hibride Toyota in Europa

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Brandul Chevrolet al General Motors (GM) a obtinut premiile de masina anului si camioneta anului, cu automobilul sport Corvette Stingray si modelul pickup Silverado, scrie Wall-Street.ro.

Compania de transport Edy Spe­dition, care pana in 2012 avea o flota de aproape 1.000 de ca­mioane, pariaza pe transportul inter­national in 2014, pe masura ce presiunea pe costuri este tot mai mare pe piata interna, scrie Ziarul Financiar.

Ferrari Telemetry ajuta la imbunatatirea stilului de pilotaj, titreaza voom.ro.

Un studiu realizat de Bernstein Research mentioneaza ca piederile cumulate ale celor mai mari 10 catastrofe financiare pe roti din ultimii 15 ani – modele pentru care s-au investit sume impresionante dar au fost cumparate in foarte putine exemplare cauzand pierderi – se ridica la nu mai putin de 20 de miliarde de euro, relateaza 4trend.ro.

Grupul Toyota a raportat vanzari record pentru divizia sa de vehicule hibride in Europa. Comparativ cu 2012, numarul masinilor hibride vandute in Europa a crescut cu 43 de procente, relateaza Automarket.ro.

Maybach ar putea reveni pe piata in 2014, titreaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu