Acasa Curiozitati Ce au in comun Opel ADAM si noul Range Rover

Ce au in comun Opel ADAM si noul Range Rover

de Adrian Mitrea

Iluminare ambientala in noul Range Rover (sursa - Hella)

Industria furnizorilor pentru industria auto este adesea foarte reticenta in a furniza informatii despre clientii cu care lucreaza si produsele pe care le-au dezvoltat. Un comunicat de presa al furnizorului Hella releva insa ce au in comun automobile atat de diferite precum Opel ADAM si noul Range Rover.

Concret, Hella anunta ca echipeaza modelele Seat Leon, Volkswagen Golf R, Volkswagen Golf GTI, Opel ADAM si Range Rover cu tehnologie de iluminare LED, pentru interior, cu scopul de a scoate in evidenta, mai ales pe timp de noapte, habitaclul respectivelor modele.

Intamplator sau nu, acestea de mai sus, alaturi de gama MINI, au cele mai avansate sisteme de iluminare pentru interior, asa cum am remarcat in test-drive-urile publicate de-a lungul timpului pe 0-100.ro, chiar cu unele dintre masinile echipate de Hella.

In iulie 2012 Hella anunta ca tendinta de a personaliza prin lumina interioarele masinilor va creste foarte mult in urmatorii ani, acest aspect fiind neglijat de toti producatorii auto. Banalele plafoniere n-au suferit prea mari schimbari de cand au aparut pe piata si pana in prezent.

Lasa un comentariu