Acasa Porsche Porsche lanseaza editia speciala Cayenne Platinum Edition

Porsche lanseaza editia speciala Cayenne Platinum Edition

de Adrian Mitrea

Cayenne Platinum Edition (sursa - Porsche)

Porsche a anuntat o editie speciala si limitata in gama Cayenne, denumita Platinum Edition, care include in echiparea de serie cele mai intalnite dotari optionale cerute de clientii care au cumparat deja un Cayenne. Astfel, Porsche Cayenne Platinum Edition este o versiune care pune accentul pe raportul dintre dotari si pret, pe siguranta si confort.

Denumirea Platinum Edition este atribuita de Porsche numai gamelor de vehicule exclusive si elegante, care sunt disponibile numai pentru o perioada limitata.

La exterior, statutul special al acestor exemplare Platinum Edition se reflecta in detaliile numeroaselor finisaje de vopsea pentru versiunea Platinum Silver Metallic, in timp ce o ambianta eleganta a fost creata in interior cu accente exclusiviste in doua tonuri.

Gama de echipamente disponibile numai pentru aceste versiuni de vehicule a fost conceputa, in special, pentru a spori confortul si siguranta. De exemplu, modelele Cayenne Platinum Edition sunt dotate cu opt trepte Tiptronic S, faruri Bi-Xenon, servodirectie Power Plus, precum si cu sistemul ParkAssist, atat in partea din fata, cat si in spate, ca dotare standard. Oglinzile interioare cu anti-orbire automata elimina stralucirea luminilor din traficul din spatele masinii si geamurile fumurii speciale care asigura intimitatea pasagerilor din spate vin, de asemenea, ca dotare standard.

Vopsite in culoarea Platinum Silver Metallic, gurile centrale si laterale de admisie a aerului, benzile de pe ferestrele laterale, spoilerul din spate si banda ornamentala de pe hayon creeaza un efect de stralucire. Gama de culori standard include finisaje in culori monotone, precum alb si negru, variantele Meteor Grey Metallic, Basalt Black Metallic si Mahogany Metallic fiind disponibile ca optiuni suplimentare. Vopseaua Carrara White Metallic este, de asemenea, o optiune disponibila exclusiv pentru aceasta editie Cayenne. Aspectul este completat de jantele de 19 inch Cayenne Design II cu marginile colorate.

Combinatia de culori negru/bej Luxor, rezervata pentru aceasta editie speciala, creeaza o ambianta eleganta si exclusivista in interior. Vehiculele sunt dotate in versiunea standard cu un interior partial din piele, dar si cu interior complet din piele disponibil optional.

Covoarele, cu margine bej Luxor si logo-ul Porsche, dar si manerele usilor din fata cu logo-ul „Platinum Edition” reprezinta accente ale acestei game.

Volanul standard SportDesign cu padelele de schimbare si logo-ul Porsche embosat pe tetierele din fata sunt de asemenea detalii prin care se remarca Platinum Edition.

Sistemul Porsche Communication Management (PCM), care include un modul de navigatie este, de asemenea, o caracteristica standard. PCM include un ecran de 7 inch cu touchscreen si de inalta rezolutie si un sistem audio cu 11 difuzoare si o putere totala de 235 W.

Cayenne Platinum Edition pe benzina costa 74.165 euro cu TVA, iar Cayenne Diesel Platinum Edition costa 75.144 euro cu TVA – ambele urmand sa fie disponibile pe piata din ianuarie 2014.

Automobilele marca Porsche sunt importate si distribuite in tara de Porsche Inter Auto (PIA) Romania, companie parte a Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. De asemenea PIA Romania este distribuitor exlusiv pentru marcile Bentley si Lamborghini.

Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si Seat. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit actionar unic al Holdingului Porsche.

Interior Cayenne Platinum Edition (sursa - Porsche)

Cayenne Platinum Edition (sursa - Porsche)

Lasa un comentariu