Acasa Renault Renault continua parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, iar in 2016 va acorda masini olimpicilor

Renault continua parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, iar in 2016 va acorda masini olimpicilor

de Adrian Mitrea

Flota Renault pentru COSR (sursa - Renault)

Renault Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) continua parteneriatul inceput in 2012 – cand a premiat cu 16 automobile (Latitude, Megane si Twingo) olimpicii romani – si urmeaza ca in 2016, dupa Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sa procedeze la fel. Pana atunci, COSR beneficiaza de o flota de autoturisme acordate spre utilizare.

Fiindca gama Renault va suferi modificari pana in 2016, nu se stie inca ce masini vor primi olimpicii, iar probabilitatea ca francezii sa profite de acest parteneriat si sa-si promoveze masinile electrice este mica.

„Pentru medaliatii cu aur am oferit Latitude, pentru medaliatii cu argint am acordat Megane Olympic, iar pentru medaliatii cu bronz am oferit Twingo. Au fost noua sportivi si am dat 16 masini. (…) In legatura cu medaliatii de la Rio vom vedea, mai este pana la Rio. (…) In legatura cu ideea despre masini electrice, sincer nu stiu ce sa va spun. Va depinde foarte mult de infrastructura. Cert este ca pana atunci vom comunica pe tema derularii parteneriatului”, a declarat pentru 0-100.ro Thomas Dubruel, director general al Renault Commercial Roumanie.

Parteneriatul dinre Renault si COSR a fost reinnoit luni, 25 noiembrie, de Thomas Dubruel si Octavian Murariu, presedintele COSR, intr-un eveniment tinut la Casa Olimpica, al carui prezentator a fost jurnalista Andreea Esca.

Andreea Esca - Thomas Dubruel - Octavian Morariu (sursa - Renault)

Lasa un comentariu