Acasa Romania Grupul Radacini isi adauga o noua marca in portofoliu: Volkswagen

Grupul Radacini isi adauga o noua marca in portofoliu: Volkswagen

de Adrian Mitrea

Logo Radacini Motors (sursa - Radacini Group)

Grupul Radacini, unul dintre cei mai mari dealeri auto din Romania, isi adauga in portofoliu o noua marca, Volkswagen, aceasta alaturandu-se celorlalte cinci marci comercializate: Opel, Chevrolet, Mazda, Citroen si Suzuki. Primul pas in reteaua Volkswagen a fost facut de Grupul Radacini prin preluarea dealerului Cardinal Motors din Ploiesti, prin intermediul companiei Darius Motors, potrivit unui anunt oficial.

Dealerul Volkswagen Cardinal Motors din Ploiesti, detinut de familia Precup, a intrat in insolventa in 2011 si de atunci au existat mai multe discutii pentru preluarea afacerii.

In cele din urma Grupul Radacini a preluat Cardinal Motors Ploiesti si a semnat, prin subsidiara Darius Motors, un acord cu Porsche Romania in urma caruia devine unicul distribuitor autorizat Volkswagen si reparator al marcilor Volkwagen si Audi in judetul Prahova.

Darius Motors este o companie noua, pe modelul Arian Motors (dealer Mazda).

In urma cu aproximativ un an Grupul Radacini a preluat un alt dealer aflat in insolventa, Gold & Platin din Galati, care comercializa Opel si Chevrolet.

Compania Radacini este una dintre cele mai vechi din tara implicata in comertul cu autovehicule, fiind infiintata in 1991. Firmele care formeaza Grupul Radacini apartin omului de afaceri Ali Madadi, de origine iraniana, iar operatiunile sunt conduse de Nicolae Sorescu (director general).

Lasa un comentariu