Acasa Honda Honda aduce in primavara lui 2014 in Romania noul Civic Tourer

Honda aduce in primavara lui 2014 in Romania noul Civic Tourer

de Vlad Barza

Honda Civic Tourer (sursa - HotNews.ro)

Honda va aduce in aprilie 2014 noua generatie Civic Tourer, iar compania estimeaza ca anul in curs va fi primul de crestere a vanzarilor, dupa mai multi ani consecutivi de scadere. Honda Trading Romania analizeaza posibilitatea de a aduce versiunea hibrida a lui Jazz in tara, dar nu mai repede de 2015. Tot atunci ar putea ajunge si un SUV de clasa B.

Honda va aduce in aprilie 2014 versiunea break a lui Civic, model care este construit in Marea Britanie si a fost dezvoltat in intregime in Europa.

Honda a vandut in Romania 552 de masini anul trecut, la noua luni au fost circa 400, iar pentru intreg anul acesta compania vrea 600 de masini. Vanzarile au scazut in ultimii patru ani, insa Honda Trading Romania vrea o crestere, mai ales pe fondul vanzarilor bune ale noului CR-V, ce reprezinta peste jumatate din vanzarile totale, a spus Florin Nita, coordonator de vanzari si PR al companiei.

La Salonul Auto Bucuresti si Accesorii care se tine pana duminica, 20 octombrie, la Romaero Baneasa, Honda a prezentat versiunea lui CR-V cu motorul  1.6 i-DTEC. Estimarile sunt ca in 2014 se vor vinde cam 35-40 de masini cu acest motor.

Ca tinta, Honda ar vrea ca in 2020 sa ajunga la o cota de 2,5%, pe o piata de 200.000 de unitati/an, ceea ce ar insemna 5.000 de masini. Acum, cota de piata este de 0,9% in tara.

In Romania sunt 17 dealeri Honda, cel mai nou fiind deschis recent.

Lasa un comentariu