Acasa Revista Presei Revista presei, 2 oct: Stabilus face angajari la Brasov. Liste de asteptare pe sase luni pentru noua gama Range Rover

Revista presei, 2 oct: Stabilus face angajari la Brasov. Liste de asteptare pe sase luni pentru noua gama Range Rover

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Producatorul de amortizoare cu gaz Stabilus Romania, filiala locala a grupului german Stabilus, va recruta pana la finalul anului 50 de oameni, ajungand astfel la 500 de angajati in fabrica de componente auto din Brasov, scrie Ziarul Financiar.

Cererea ridicata pentru noile Range Rover si Range Rover Sport, lansate simultan, a dus la liste de asteptare lungi pentru ambele modele, acestea intinzandu-se pe sase luni, relateaza Automarket.ro.

Singurul producator chinez prezent la Frankfurt Motor Show se extinde in Rusia, titreaza capital.ro.

Cleric saudit: „Femeile nu pot conduce pentru ca-si imbolnavesc ovarele”, scrie voom.ro.

Termenul de depunere a dosarelor pentru persoanele juridice si institutii publice care vor sa obtina finantare in cadrul Programului Rabla, a fost prelungit cu o luna, pana la 31 octombrie 2013, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu (AFM), relateaza informatiiauto.ro.

Premierul Ponta sustine ca sunt inca administratii locale care nu au incheiat contracte de deszapezire a drumurilor pe timp de iarna deoarece firmele de profil nu mai vor sa lucreze pe „bani putini” si sa fie si criticate inclusiv de presa, afirmand ca din aceste motive nu mai sunt gasiti „clienti”, scrie wall-street.ro.

Lasa un comentariu