Acasa Revista Presei Revista presei, 20 sept: Somaj tehnic 7 zile la Ford Craiova. O parte din PSA Peugeot Citroen ar putea ajunge la chinezi

Revista presei, 20 sept: Somaj tehnic 7 zile la Ford Craiova. O parte din PSA Peugeot Citroen ar putea ajunge la chinezi

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Aproximativ 2.500 de angajati de la Ford, in special cei de la Operatiuni Vehicule si serviciile adiacente, au intrat, de astazi, in somaj tehnic. Nu se vor produce masini de pe 20 septembrie pana pe 4 octombrie inclusiv, ceea ce inseamna ca oamenii vor sta acasa sapte zile lucratoare in luna septembrie si inca patru zile din octombrie, informeaza Gazeta de Sud.

Daimler vrea sa cumpere o fosta baza militara din Padurea Neagra, unde sa testeze automobile Mercedes-Benz, in Germania avand loc in aceasta perioada cel mai amplu proces de vanzare a proprietatilor militare, potrivit informatiiauto.ro.

PSA Peugeot Citroen, al doilea mare producator auto din Europa, ar putea vinde o participatie la grup constructorului chinez de vehicule Dongfeng Motor, pentru finantarea extinderii activitatilor in afara continentului, au declarat doua surse apropiate situatiei, transmite Bloomberg, informatie preluata de wall-street.ro.

Rompetrol, al doilea mare jucator de pe piata locala de carburanti, a lansat joi, la Otopeni, noul format al statiilor de alimentare, care aduce o reamenajare a spatiului interior din incinta benzinariei, accentul fiind pus pe largirea zonei de cumparaturi si de restaurant, scrie Ziarul Financiar.

La aproape o luna de la suspendarea temporara a dreptului de a emite polite RCA, Autoritatea de Supraveghere Financiara le-a permis celor de la Euroins sa emita noi polite de asigurare tip RCA. ASF va monitoriza activitatea companiei in urmatoarele 60 de zile, informeaza Automarket.ro.

Prototipul Keating Bolt a fost dezvaluit in Marea Britanie, titreaza autoplay.ro.

Intre 26 si 29 septembrie 2013, in statiunea Sarata-Monteoru, se va desfasura GTC Trophy, a VI-a etapa din Campionatul National de Off-road 2013. Organizata de clubul sportiv GTC MotorSport, competitia se va desfasura conform Regulamentului Comisiei Nationale de Off-road (C.N.O.R.) si al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.), scrie 4x4adventure.ro.

Lasa un comentariu