Acasa Curiozitati VIDEO: Muzica Uzinelor Dacia, eseu cinematografic muzical

VIDEO: Muzica Uzinelor Dacia, eseu cinematografic muzical

de Adrian Mitrea

In uzina Dacia (sursa - Dacia)

Dacia a publicat eseul cinematografic muzical „Muzica Uzinelor Dacia”, realizat de regizorul Paul Maracine. Proiectia in premiera a avut loc duminica in Piata George Enescu din Bucuresti, iar acum il poti vedea si asculta integral in clipul de mai jos.

„Peste tot, in fiecare colt de fabricatie sau logistica exista sunete: sunete ale instalatiilor industriale, sunete ale oamenilor in miscare, sunete ale robotilor, sunete ale motoarelor, sunete ale masinilor care ies de pe banda. Intr-o zi, ne-am dat seama ca e o muzica ce ne insoteste permanent. De ce n-am transpune-o intr-o compozitie? Este in egala masura si un omagiu adus celor aproximativ 15.000 de angajati care contribuie la succesul modelelor Dacia. Parteneriatul cu Enescu ne-a convins ca momentul ideal de a crea si prezenta un astfel de eseu cinematografic muzical este in timpul festivalului”, a declarat directorul de comunicare al Dacia, Anca Oreviceanu, intr-un comunicat de presa.

Eseul cinematografic muzical „Muzica Uzinelor Dacia” a fost regizat de Paul Maracine, muzica: Andrei Tatu, producator: Tino Furtuna – o productie Film Factor.

Lasa un comentariu