Acasa Revista Presei Revista presei, 17 sept: Traseul autostrazii Comarnic-Brasov a fost modificat. BMW, acuzata de spionaj industrial

Revista presei, 17 sept: Traseul autostrazii Comarnic-Brasov a fost modificat. BMW, acuzata de spionaj industrial

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Traseul autostrazii Comarnic-Brasov a fost modificat cu aproximativ o luna inainte de a fi anuntat castigatorul contractului de concesiune. Astfel, tronsonul nu va mai trece „aproape de mijlocul orasului Busteni”, adoptandu-se varianta construirii a aproximativ 10 km de tunel pe cei 58 de km de autostrada, dupa cum a explicat pentru gandul directorul general al CNADNR, Narcis Neaga.

O companie din Valcea a cumparat 25 de camioane Mercedes-Benz, pentru 1,3 mil. euro, titreaza Ziarul Financiar.

BMW este acuzat de spionaj industrial de catre francezii de la Bollore, dupa ce doi angajati au manipulat fraudulos mai multe masini electrice ale constructorului din Hexagon, relateaza Automarket.ro.

Un cuplu de bogatasi din Texas a reusit sa-si faca o colectie impresionanta de Dodge Viper. Intr-o perioada de 7 ani, Meet D’Ann si Wayne Rauh au cumparat nu mai putin de 65 de modele Viper, scrie voom.ro.

Se pare ca avem de-a face cu o zi a recordurilor, pentru ca Guinness Book tocmai ce are un nou protagonist la categoria „cea mai mica masina din lume”, potrivit ProMotor.ro.

Michelin da startul evenimentului „Zilele Sigurantei Rutiere Michelin”, titreaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu