Acasa Foto FOTO: Asa arata Volkswagen Golf Sportsvan sau noul Golf Plus

FOTO: Asa arata Volkswagen Golf Sportsvan sau noul Golf Plus

de Adrian Mitrea

Volkswagen Golf Sportsvan (sursa - Volkswagen)

Noul Volkswagen Golf Plus, sau Volkswagen Golf Sportsvan cum il numeste mai nou producatorul auto german, debuteaza in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie) si va ajunge pe piata la jumatatea anului 2014, pentru a completa familia de modele Golf.

Fata de un Golf VII obisnuit, Golf Sportsvan are bancheta spate reglabila longitudinal pe o sina de 180 mm, iar forma automobilului este mai apropiata de cea a unui monovolum.

click aici pentru galeria foto

Podeaua portbagajului este dubla si variabila (sertarul/fundul poate fi pus in trepte), iar spatiul cargo poate ajunge la 1.500 litri.

Gama de motorizari cu care va fi oferit Volkswagen Sportsvan acopera o plaja de putere cuprinsa intre 63 kW/85 CP si 110 kW/150 CP.

Masina beneficiaza (standard sau optional) de tehnologii precum cruise control adaptiv (ACC), monitorizarea unghiurilor moarte, franare automata post coliziune, sapte airbag-uri si diferential electronic XDS+.

Pe piata Volkswagen Sportsvan va concura cu modele precum Ford C-MAX si Renault Scenic.

Volkswagen Golf Plus a fost lansat in 2005, iar aceasta ar fi a doua generatie, doar ca este comercializata sub numele Sportsvan. In unele piete este posibil ca masina sa ramana cu numele Golf Plus.

Lasa un comentariu