Acasa Revista Presei Revista presei, 6 sept: Dupa Seat, Metrotehnica devine si dealer Skoda. Pioneer lanseaza NavGate, sistem head-up display

Revista presei, 6 sept: Dupa Seat, Metrotehnica devine si dealer Skoda. Pioneer lanseaza NavGate, sistem head-up display

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Renault a batut toate marcile din Europa la capitolul emisii de CO2/km. Media emisiilor masinilor vandute de francezi in primele sase luni ale anului a scazut vertiginos fata de anul trecut, informeaza Automarket.ro.

Metrotehnica isi sarbatoreste cei 10 ani de prezenta importanta pe piata auto-moto prin adaugarea in portofoliul sau a unei marci auto de renume, Skoda, potrivit informatiiauto.ro.

Din 1966 si pana astazi, Toyota, cel mai mare producator auto al lumii, a reusit sa livreze peste 40.000.000 de unitati ale modelului Corolla, relateaza voom.ro.

Autoritatea pentru concurenta din Spania investigheaza daca retailerii de masini s-au asociat pentru fixarea preturilor si schimb de informatii, in conditiile in care producatorii auto sunt afectati de scaderea vanzarilor din cauza recesiunii economice, transmite Bloomberg, informatie preluata de Ziarul Financiar.

Pioneer a lansat NavGate, un sistem head-up display revolutionar, titreaza ProMotor.ro.

Compania de leasing operational LeasePlan marcheaza aniversarea a 50 de ani printr-un concurs de consum cu o masina pe benzina care va parcurge peste 20.000 de kilometri si va trece prin 25 de tari, scrie wall-street.ro.

Lasa un comentariu