Acasa Revista Presei Revista presei, 5 sept: BMW va incheia colaborarea cu PSA Peugeot Citroen pentru motoare pe benzina. Documentar „1” pentru Formula 1

Revista presei, 5 sept: BMW va incheia colaborarea cu PSA Peugeot Citroen pentru motoare pe benzina. Documentar „1” pentru Formula 1

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Vanzarile de automobile premium si lux au fost afectate in 2013 de schimbarile legislative, iar aceasta situatie a adus si schimbari serioase in comportamentul cumparatorilor. Mercedes-Benz pare sa fie brandul care a stiut sa profite de noua conjunctura, cu ajutorul mai multor modele lansate in ultimul an. Potrivit cifrelor oficiale de inmatriculari, prelucrate de Auto Industry News, Mercedes-Benz ML este cel mai vandut automobil premium din Romania, in 2013.

Ford Europe, GM Europe, Fiat si Peugeot-Citroen vor inregistra in acest an pierderi cumulate de 4,9 miliarde de euro in Europa, similare cu cele din 2012, din cauza cererii care se afla la cel mai redus nivel din ultimele doua decenii, anticipeaza Moody’s, scrie Ziarul Financiar.

Toyota va rechema in service 369.000 de vehicule la nivel mondial pentru remedierea unor probleme la unele din SUV-urile hibrid Highlander si automobilele Lexus IS 350, relateaza CNN Money, informatie preluata de wall-street.ro.

Colaborarea care a produs unele dintre cele mai apreciate motoare de cilindree redusa pe benzina, semnate BMW si PSA Peugeot Citroen, ajunge la final in 2016. Bavarezii nu mai vor continuarea pentru ca-si vor produce singuri motoarele, potrivit Automarket.ro.

1 este numele celui mai nou documentar inchinat Marelui Circ. Producatorii au reusit sa stea de vorba cu mai multe personalitati ale Formulei 1 de la John Surtees, Jackie Stewart si Jacky Ickx la Sebastian Vettel, Max Mosley sau Martin Brundle, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu