Acasa Anvelope Continental Anvelope Timisoara are un nou director general, Klaus Ohlwein

Continental Anvelope Timisoara are un nou director general, Klaus Ohlwein

de Adrian Mitrea

Klaus Ohlwein Director Continental Anvelope Timisoara (sursa - Continental)

Klaus Ohlwein, 44 ani, devine, de la 1 septembrie 2013, noul director general al Continental Anvelope Timisoara, inlocuidu-l pe Pedro Carreira, care va fi director general al fabricii Continental din Lousado, Portugalia, a anuntat compania germana.

„Cu sprijinul echipei locale, sunt increzator ca vom putea implementa programul de dezvoltare inceput de colegii mei. De asemenea, imi doresc sa consolidam pozitia strategica a fabricii in regiune”, a declarat Ohlwein.

Klaus Ohlwein (44 de ani), care se va muta la Timisoara impreuna cu familia, lucreaza in cadrul Diviziei de Anvelope a Continental de peste 18 ani.

Inainte de a se alatura echipei din Timisoara, Ohlwein a fost director de productie in cadrul fabricii de anvelope pentru camioane din Mount Vernon, Statele Unite ale Americii. Anterior acestei pozitii, Ohlwein a ocupat functia de sef al departamentului de Inginerie in cadrul diviziei de anvelope destinate turismelor si vehiculelor utilitare usoare (PLT), timp de patru ani.

„Doresc sa le multumesc colegilor mei, angajatii Continental Anvelope Timisoara, pentru sprijinul oferit pe parcursul timpului petrecut de mine in Romania”, a declarat Pedro Carreira, al carui mandat de director general al fabricii de anvelope se incheie la 1 septembrie.

Atat Automotive Group cat si Rubber Group sunt reprezentate in Romania. Continental detine sapte unitati de productie si  trei centre de cercetare si de dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental este partener al unui joint-venture in Slatina si al unui centru de distributie al anvelopelor pentru Europa de Est, in Sacalaz. Continental, companie prezenta in Romania de 13 ani, are in prezent circa 12.000 de salariati in tara.

Cu o cifra de afaceri de 32,7 miliarde de Euro in 2012, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori de automobile la nivel mondial si produce produselor din domeniul sistemelor de franare, al sistemelor si componentelor de propulsie si de rulare, instrumentare, solutii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope si produse tehnice din elastomeri.

In prezent, Continental are aproximativ 173.000 de angajati in 46 de tari.

Lasa un comentariu