Acasa Revista Presei Revista presei, 23 aug: Saab reporneste productia. Probleme cu furnizarea pieselor de schimb la BMW

Revista presei, 23 aug: Saab reporneste productia. Probleme cu furnizarea pieselor de schimb la BMW

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Compania auto suedeza Saab, care a fost salvata de la faliment de catre National Electric Vehicle Sweden (NEVS) in vara lui 2012, a anuntat ca va reporni productia de masini la fabrica din Trollhattan, Suedia, dupa doi ani in care fabrica nu a mai construit nimic, relateaza ProMotor.ro.

Adevaratul cost al autostrazii Comarnic Brasov: zeci de morti, sute de raniti si mii de accidente, titreaza Ziarul Financiar.

Modificarea sistemului de management al livrarilor de piese de schimb la depozitul central de piese BMW din Dingolfing a creat intarzieri majore ale reparatiilor in lantul de unitati service ale companiei. Romania a fost si ea afectata insa acum situatia tinde sa se normalizeze, informeaza capital.ro.

Opel Insignia facelift a intrat in productie, titreaza Automarket.ro.

Grupul Volkswagen continua sa sfideze criza si anunta o crestere a vanzarilor de 5,1% in primele sapte luni ale anului. Livrarile companiei la nivel global au urcat la peste 5,45 milioane de unitati, luna trecuta fiind comercializate 757.700 de masini noi, cu 3,1% mai mult decat in iulie 2012, informeaza autoindustry.ro.

Ford foloseste camere video pentru vopsirea masinilor, scrie voom.ro.

Lasa un comentariu