Acasa Revista Presei Revista presei, 13 aug: Marius Pitigoi, inlocuit de un italian in afacerile lui Tiriac. GM isi reduce prezenta in Coreea de Sud

Revista presei, 13 aug: Marius Pitigoi, inlocuit de un italian in afacerile lui Tiriac. GM isi reduce prezenta in Coreea de Sud

de Adrian Mitrea

Revista Presei

General Motors, cel mai mare producator auto din SUA si din lume, a inceput sa-si reduca prezenta in Coreea de Sud, tara care-i asigura o cincime din productie, din cauza cresterii costurilor cu forta de munca si a sindicatelor agresive, scrie Thomson Reuters. Agentia nord-americana citeaza surse care au cunostinta de strategia GM, scrie Ziarul Financiar.

Divizia auto a grupului Tiriac Holdings, are incepand din iulie un nou director general executiv (CEO), pe italianul Marco Saltalamacchia, care il inlocuieste pe Marius Pitigoi, potrivit wall-street.ro.

Ford a anuntat ca Uwe Bahnsen, omul care a supervizat designul unor modele importante din istoria sa, Sierra, Scorpio, Capri si Escort, a incetat din viata la varsta de 83 de ani, informeaza Automarket.ro.

Subaru se gandeste sa devina o marca mainstream, relateaza voom.ro.

Citroen lanseaza la Frankfurt 2013 gama ieftina de masini C-line, anunta informatiiauto.ro.

Kit de tuning pentru Ferrari F12berlinetta, de la DMC, titreaza ProMotor.ro.

Lasa un comentariu