Acasa Foto FOTO: Honda Civic Tourer debuteaza la Salonul Auto de la Frankfurt

FOTO: Honda Civic Tourer debuteaza la Salonul Auto de la Frankfurt

de Adrian Mitrea

Honda Civic Tourer (sursa - Honda)

Honda isi extinde gama cu o versiune de caroserie care nu a existat pana acum in familia de modele Civic, un break. Denumit Honda Civic Tourer, noul model care intra in gama Honda se trage din conceptul cu acelasi nume, prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

click aici pentru galeria foto

Honda anunta un volum cargo de 624 litri pentru Civic Tourer, dar asta cu sezuturile scaunelor din spate ridicate (Magic Seats) si spatarele in pozitie verticala. Capacitatea cargo maxima este de 1.668 litri (cu spatarele spate rabatate). Volumul portbagajului cu scaunele in pozitie normala nu a fost comunicat.

Masina este produsa in Marea Britanie, la fel ca si Civic cu cinci usi. Spre deosebire de aceasta, break-ul vine cu un sistem de suspensie adaptiv ce permite soferului sa aleaga intre trei tipuri de setari ale amortizoarelor: Dynamic, Normal si Confort.

Civic Tourer are 4.520 mm lungime, 1.770 mm latime si 1.440 mm inaltime.

Noul model Honda vine in segmentul aglomerat al break-urilor compacte, unde concureaza modele precum Opel Astra Sports Tourer, Volkswagen Golf Variant, Ford Focus Wagon si Chevrolet Cruze Station Wagon.

Civic Tourer (sursa - Honda)

Lasa un comentariu