Acasa Revista Presei Revista presei, 16 iul: Mercedes-Benz isi recunoaste infrangerea pe piata din SUA. Kia Soul primeste tractiune integrala

Revista presei, 16 iul: Mercedes-Benz isi recunoaste infrangerea pe piata din SUA. Kia Soul primeste tractiune integrala

de Adrian Mitrea

Revista Presei

China urmeaza sa introduca un sistem de loterie pentru inmatricularea de automobile noi in opt orase mari. Masura va reduce numarul de masini noi vandute cu 400.000 unitati, informeaza Automarket.ro.

Directorul general al Daimler, Dieter Zetsche, admite ca Mercedes-Benz nu va castiga in acest an cursa pentru suprematie pe piata americana a masinilor de lux, scrie wall-street.ro.

Britanicii de la Bentley au folosit editia din acest an a Godwood Festival of Speed pentru a prezenta modelul Continental GT3, un vehicul care dezvolta circa 600 CP destinat curselor, relateaza capital.ro.

KIA Soul va primi tractiune integrala, pentru a concura cu Nissan Juke si MINI Countryman, titreaza autobis.ro.

Florin Ciobanu, Radacini Group: Vanzarile de masini noi se vor dubla in 2015, titreaza Ziarul Financiar.

Intr-o era in care masinile electrice abia incep sa deschida ochii, unii designeri vor sa arate ca posibilitatile sunt nesfarsite, asa ca propun propulsia electromagnetica ca solutie pentru deplasarea de la un punct la altul, scrie ProMotor.ro.

Ampera, in fruntea plutonului in Turul Ciclist al Sibiului, potrivit voom.ro.

Lasa un comentariu