Acasa Opel Opel prezinta Monza, concept ce anunta cum va arata urmatoarea generatie de masini ale marcii

Opel prezinta Monza, concept ce anunta cum va arata urmatoarea generatie de masini ale marcii

de Adrian Mitrea

Karl-Thomas Neumann si Opel Monza Concept (sursa - Opel)

Opel a anuntat ca va expune in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie) conceptul Monza, o masina ce pune in evidenta designul si tehnologiile pe care le va integra urmatoarea generatie de modele ale marcii germane.

„DRIVE!2022 este o strategie clara pentru viitorul companiei si marcii Opel. (…) Acesta acopera o multitudine de subiecte si elemente, iar Opel Monza Concept include toate obiectivele noastre legate de viitorul modelelor Opel. El reprezinta viziunea noastra asupra viitorului marcii si reprezinta valorile noastre fundamentale: tehnologia si precizia germana, combinate cu designul captivant si inovatiile adecvate utilizarii cotidiene. Monza Concept duce aceste elemente la un nivel superior intr-o maniera vizionara, exprimandu-le intr-un mod inspirant, proaspat si clar. Acest autovehicul reprezinta un studiu ce va avea un impact pe termen lung asupra urmatoarei generatii de modele Opel”, a declarat directorul general executiv (CEO), Karl-Thomas Neumann.

Monza Concept arata clientilor la ce se pot astepta de Opel in viitor. El se concentreaza pe doua teme principale, ce vor reprezenta prioritati de varf pentru peste 6.000 de ingineri, tehnicieni si designeri din cadrul centrului Opel din Russelsheim, ce dezvolta generatia urmatoare de modele Opel, spune Opel.

„Sportivitatea modelelor Opel a fost intotdeauna legata de functionalitate si, in aceasta privinta, Monza Concept aduce un omagiu modelului esential Opel Monza Coupe, construit intre 1978 si 1986. Si acesta imbina eleganta si dinamismul cu solutii inteligente si functionale dedicate soferilor si pasagerilor. Asemanarile dintre cele doua autovehicule sunt evidente in ceea ce priveste elementele de design, precum suprafetele mari, vitrate si linia mediana coborata”, se arata intr-un comunicat al Opel.

Modelul Monza original a fost primul autovehicul de pe piata care avea un afisaj digital pe plansa de bord, iar Monza Concept preia si duce mai departe aceasta inovatie.

„Prin Opel Monza Concept facem viitorul autovehiculelor noastre tangibil in prezent. Inca nu va pot oferi detalii despre cum designul interior al modelului Monza Concept si, in special, tehnologiile sale inovatoare vor schimba experienta de conducere (…)”, a declarat seful Opel.

Karl-Thomas Neumann si Opel Monza Concept (sursa - Opel)

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu