Acasa Revista Presei Revista presei, 28 iun: Familia Peugeot ar putea pierde controlul companiei fondate. Cosworth pregateste un motor turbo revolutionar

Revista presei, 28 iun: Familia Peugeot ar putea pierde controlul companiei fondate. Cosworth pregateste un motor turbo revolutionar

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Familia Peugeot, fondatoarea Grupului PSA, este dispusa sa renunte la controlul asupra companiei pe care a cladit-o in favoarea americanilor de la General Motors, in incercarea de a reintregi conturile secatuite de pierderile financiare uriase din ultima perioada, anunta Reuters. Membrii familiei detin 25,4% din actiunile companiei si 38,1% din drepturile de veto, relateaza autobis.ro.

Taxa pentru Autostrada Soarelui, anulata in weekend-uri pana pe 31 august, scrie wall-street.ro.

Audi a inceput productia de metan sintetic, titreaza informatiiauto.ro.

Englezii de la Cosworth ar putea sa revolutioneze industria auto cu un motor turbo care promite 300 CP pe litru. Unitatea vizata ar avea o cilindree de 1.6 litri si ar livra 480 CP, totul pe un automobil de serie, potrivit Automarket.ro.

Citroen C3 nu va avea un urmas direct, scrie voom.ro.

Bilant Logan 2012 vs. Logan 2004: acum conteaza doar exporturile, atunci era doar cresterea productiei, titreaza Ziarul Financiar.

Lasa un comentariu