Acasa Chevrolet Susan Docherty, sefa Chevrolet Europa, se retrage din functie

Susan Docherty, sefa Chevrolet Europa, se retrage din functie

de Vlad Barza

Susan Docherty (sursa - Chevrolet)

Susan Docherty, presedinte al Chevolet Europe si una dintre femeile cu cea mai mare functie in industria auto continentala, a anuntat ca se retrage la 30 septembrie, motivand ca vrea sa stea mai mult timp cu familia. Docherty conduce filiala europeana a Chevrolet din ianuarie 2012 cand i-a succedat lui Wayne Brannon. General Motors (GM) nu a nominalizat persoana care va conduce operatiunile europene pentru Chevrolet si Cadillac.

Incepand cu luna mai 2010 Susan Docherty a ocupat functia de vicepresedinte de vanzari, marketing si servicii post-vanzare in cadrul GM International Operations.

Susan Docherty, in varsta de 50 de ani, a ocupat anterior postul de vicepresedinte pentru marketing SUA in cadrul GM. Printre alte functii importante pe care le-a ocupat pot fi amintite cele CEO al Buick-Pontiac-GMC, director de marketing in cadrul GM Europe, cu sediul in Germania, si director international de marketing si comunicare la Zurich.

Acum ea a anuntat ca se retrage dupa ce a activat 27 de ani in grupul General Motors. Chevrolet este brandul cu cele mai mari vanzari pentru General Motors pe plan mondial, insa in Europa vanzarile marcii au scazut in 2013 cu peste 30%, e drept, dupa cativa ani in care au crescut datorita unor modele precum Cruze, Aveo si Spark.

Lasa un comentariu