Acasa Revista Presei Revista presei, 14 iun: Noul Opel Corsa va fi produs si in Belarus. BMW spune ca 100.000 de oameni sunt interesati de i3

Revista presei, 14 iun: Noul Opel Corsa va fi produs si in Belarus. BMW spune ca 100.000 de oameni sunt interesati de i3

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Un site din Marea Britanie care organizeaza intalniri amoroase pentru persoanele casatorite a realizat un studiu printre cei peste 800.000 de membri ai sai pentru a afla ce masini conduc cei care si-au inselat partenerii de viata. Astfel, pe locul intai se afla soferii de Audi. 22,2% dintre cei care au raspuns la intrebarile puse de administratorii site-ului au spus ca si-au inselat partenerul de viata si ca detin un Audi, scrie ProMotor.ro.

Opel adauga o noua locatie in panoplia uzinelor care produc micul Corsa. Incepand din 2014, urmatoarea generatie a citadinei germane va fi asamblata in Belarus, intr-o cadenta anuala estimata la 7.000 de unitati, scrie autobis.ro.

Ford a inaugurat linia de productia a noului Focus electric la uzina sa din Saarlouis Germania. Este primul vehicul electric Ford produs in Europa si primul vehicul electric de serie care se naste in Germania, informeaza Automarket.ro.

Primul model electric al constructorului german se bucura deja de atentia publicului, BMW anuntand ca 100.000 de persoane s-au aratat interesate de acest model pana acum, o parte dintre acestia platind chiar si un avans, potrivit voom.ro.

Revista britanica Auto Express a publicat un clasament cu zece masini de clasa mica care isi merita banii: ofera suficient spatiu pentru patru persoane, au preturi si costuri accesibile pentru intretinere. Masinile din segmentul B au crescut in dimensiuni si ofera acum acelasi spatiu pe care il avea o masina de familie in urma cu 20 de ani, ceea ce le face extrem de atragatoare, relateaza wall-street.ro.

Lasa un comentariu