Acasa Revista Presei Revista presei, 11 iun: BMW, Volkswagen si Volvo sunt cei mai deschisi catre inovatie. Kia a inceput productia versiunii sportive a cee’d

Revista presei, 11 iun: BMW, Volkswagen si Volvo sunt cei mai deschisi catre inovatie. Kia a inceput productia versiunii sportive a cee’d

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Editia 2013 a studiului European Supplier Choice a desemnat trei castigatori: BMW, Volkswagen si Volvo. Cele trei marci au fost premiate pentru sprijinul acordat furnizorilor si pentru deschiderea fata de inovatie, scrie Automarket.ro.

Administratia Fondului pentru Mediu va pune la dispozitia colectorilor, intr-o prima etapa a Programului ‘Rabla 2013’, un sfert din numarul total de tichete valorice prevazute pentru acest an, in cazul epuizarii stocului de catre acestia fiind nevoie de o cerere de suplimentare, relateaza capital.ro.

Un proiect de modificare a legii Codului Rutier se afla in dezbaterea Senatului si propune pedepse mult mai dure pentru soferii prinsi bauti sau sub influenta drogurilor la volan. Recidivistii ar urma sa ramana fara permis pana la 10 ani, potrivit informatiiauto.ro.

Autostrada Soarelui ar putea sa fie inundata, titreaza ProMotor.ro.

Fabrica Suzuki din orasul Esztergom, Ungaria, a fost inchisa luni din cauza inundatiilor provocate de nivelul record al apelor Dunarii, insa compania estimeaza ca nu va avea nicio dificultate sa accelereze productia dupa reluarea activitatii, informeaza Ziarul Financiar.

Aproape 600 de soferi au ramas fara permise de conducere in 3 zile, potrivit wall-street.ro.

Productia versiunii sportive Kia cee’d a demarat la Zilina, titreaza voom.ro.

Lasa un comentariu