Acasa Foto FOTO: Asa arata noua Skoda Octavia vRS

FOTO: Asa arata noua Skoda Octavia vRS

de Adrian Mitrea

Skoda Octavia vRS 2013 (sursa - Skoda)Skoda a prezentat primele fotografii cu noua generatie a sportivei Octavia vRS, model ce beneficiaza atat de un motor pe benzina de 220 Cai Putere (CP), cat si unul diesel de 184 CP, fiind disponibile doua versiuni de caroserie – sedan (cu hayon) si break.

Debutul fizic in fata publicului larg va avea loc pe 10 iulie in cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood din Marea Britanie.

Noua Octavia vRS echipata cu motor de 2 litri pe benzina de 220 CP atinge 100 km/h in 6,8 secunde, in timp ce versiunea diesel cu motor de 2 litri si 184 CP face acelasi lucru in 8,1 secunde (valori pentru cutia de viteze manuala cu sase trepte).

click aici pentru galeria foto

Transmisia automatizata DSG cu dublu ambreiaj este disponibila optional pentru ambele motorizari si pentru ambele variante de caroserie.

Cum era de asteptat, Octavia vRS are suspensie sport (standard) coborata cu 12 mm fata de modelele Octavia cu motoare mai cuminti (-13 mm pentru Combi).

Masina beneficiaza de diferential electronic XDS si directie progresiva ce permite masinii sa vireze mai mult printr-o rotire mai mica a volanului. Suspensiile spate sunt multi-link, iar pe fata sunt McPherson cu brat triunghiular.

Noua Octavia vRS poate avea roti de 17, 18 si 19 inch, existand patru modele in total.

Lasa un comentariu