Acasa Dacia UPDATE: Noua Dacia Logan MCV a fost lansata in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 7.790 euro si 12.300 euro

UPDATE: Noua Dacia Logan MCV a fost lansata in Romania la preturi cu TVA cuprinse intre 7.790 euro si 12.300 euro

de Adrian Mitrea, Vlad Barza

Lansare noul Logan MCV la TNB (sursa - 0-100.ro)

A doua generatie a masinii de familie Dacia Logan MCV a fost lansata oficial in Romania marti, 28 mai, printr-un eveniment organizat la Teatrul National Bucuresti si prezentat de artistul Horia Brenciu. Masina are preturi cu TVA cuprinse intre 7.790 euro si 12.300 euro, iar comenzile incep sa fie preluate de miercuri, 29 mai, in reteaua comerciala Dacia. Noul Logan MCV este produs exclusiv la Mioveni si exportat in majoritatea tarilor in care marca Dacia este prezenta. Noua generatie Dacia Logan MCV porneste de la 8.990 euro in Franta si de la 8.300 euro in Marea Britanie. UPDATE 21.20: Atasata lista completa de preturi, dotari si specificatii, la sfarsitul articolului.

Noul Logan MCV are un portbagaj de 573 litri si costa de la 8.990 euro cu TVA in Franta, pe piata britanica avand un pret mai mic (8.300 euro).

click aici pentru poze oficiale cu noul Logan MCV

Lansat in 2006, break-ul Logan MCV a fost achizitionat de peste 380.000 de clienti din peste 40 de tari. Dupa ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero si Sandero Stepway, Dacia isi completeaza oferta cu noul Logan MCV. Acest nou MCV a fost prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2013.

Asemenea noilor Logan si Sandero, noul Logan MCV adopta un stil exterior modern, specific modelelor break, si un design interior pe masura.

“Incapator si functional, noul Logan MCV ofera, datorita dimensiunilor sale, un spatiu interior generos, cu cinci locuri si un portbagaj cu un volum de 573 litri”, a anuntat Dacia. Asadar, cum era de asteptat, noul Logan MCV este disponibil doar cu cinci locuri, fiind acum un break conventional.

Noua Dacia Logan MCV este mai bine echipata si ofera un plus de confort si de siguranta. Printre dotarile disponibile in serie, inca de la primul nivel de echipare, se numara sistemul de control al stabilitatii ESP, directia asistata, airbag-urile laterale (pentru toate pietele unde se comercializeaza motoare Euro 5) si bancheta spate rabatabila 1/3 si 2/3 (in toate tarile de comercializare), potrivit Dacia.

Noul Logan MCV ofera o gama larga de echipamente, spune Dacia: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si functia Eco mode. Noile motorizari turbo pe benzina si turbo diesel TCe 90 si 1.5 dCi asigura o placere mai mare la condus, dar si un consum redus, precum si emisii de CO2 mai scazute.

Noul MCV are 4,49 m lungime, cu 430 mm mai mult decat noul Sandero. Masina ofera posibilitatea de a transporta obiecte de pana la 2,7 m lungime.

“Interiorul a fost gandit pentru a usura viata la bord. Astfel au fost prevazute numeroase spatii de depozitare, practice si accesibile, totalizand un volum de 16 litri. Printre acestea se numara spatiile de pe portierele fata si spate, buzunarele din spatarele scaunelor sau spatiul de depozitare din partea superioara a plansei de bord. Tableta portbagaj tip infasurator (disponibila in functie de versiune) poate servi, la nevoie, drept suport suplimentar de depozitare”, se arata intr-un comunicat al Dacia.

UPDATE 21.20: De AICI poti descarca lista cu preturi, optiuni si specificatii, iar mai jos poti vedea pe scurt fisa sumara cu versiunile si preturile noului Logan MCV.

Preturi noul Logan MCV (sursa - Dacia)

1 comentariu

dragoa 2 decembrie 2013 - 19:43

Ce naiba ne intereseaza prostiile aste? Pana una alta cu sefi comunisti sau fara ei uzina Dacia merge nine si asta e tot ceea ce intereseaza.

Reply

Lasa un comentariu