Acasa Mazda Mazda3 Takumi II, editie speciala de adio pentru a doua generatie Mazda3

Mazda3 Takumi II, editie speciala de adio pentru a doua generatie Mazda3

de Adrian Mitrea

Mazda3 Takumi II (sursa - Mazda)

Modelul compact Mazda3 se pregateste sa iasa de pe piata prin editia speciala Mazda3 Takumi II, bazata pe nivelul de echipare TE, plus mai multe dotari suplimentare. Toate masinile Mazda3 Takumi II sunt echipate cu motor pe benzina de 1,6 litri de 105 Cai Putere (CP), cuplat la o cutie de viteze cu cinci trepte, a anuntat Mazda Romania.

Cel mai vandut model Mazda vine echipat in varianta Takumi II cu jante aliaj de 17 inch, proiectoare de ceata, pachet sport (ce include grila fata sport, geamuri fumurii spate si oglinzi vopsite in negru, la exterior, iar la interior cu scaune fata sport incalzite), pilot automat, aer conditionat automat reglabil pe doua zone, parbriz incalzit, conectivitate Bluetooth, sistem audio compatibil MP3 si comenzi audio pe volan, oglinda retrovizoare electrocroma, volan si manete schimbator de viteze si de frana imbracate in piele, senzori de ploaie si de lumina si, optional, sistem de navigatie TomTom.

Pachetul de siguranta activa include sistemele ABS, EBD, DSC (controlul stabilitatii) si TCS (controlul tractiunii), senzori de parcare spate, sistemul RVM pentru monitorizarea unghiului mort, iar la capitolul siguranta pasiva sunt prezente 6 airbag-uri (2 frontale, 2 laterale si 2 cortina).

Mazda3 are greaua misiune de a se lupta in clasa compacta cu modele precum Volkswagen Golf VII, Ford Focus si Opel Astra – toate innoite din punct de vedere al generatiei, motorizarilor si tehnologiilor.

Lasa un comentariu