Acasa Opel Opel a livrat o flota de 45 de unitati Astra Classic III Caravan catre Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier

Opel a livrat o flota de 45 de unitati Astra Classic III Caravan catre Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier

de Adrian Mitrea

Opel Astra Classic III Caravan I.S.C.T.R. (sursa - Opel)

Opel Romania, prin dealerul Radacini Motors, a livrat o flota de 45 de autoturisme Astra Classic III Caravan catre Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (I.S.C.T.R.). Acesta este organismul tehnic ce asigura la nivel national inspectia si controlul respectarii reglementarilor in domeniul transporturilor rutiere.

Opel Astra Classic III Caravan cu motor diesel de 1,7 litri (1.7 CDTI) are un pret de pornire cu TVA de 15.415 euro, ceea ce face ca valoarea totala a contractului sa fie de circa un 700.000 euro.

„Ca urmare a licitatiei de reinoire a parcului de automobile, Radacini Group a livrat catre autoritatea rutiera un numar total de 65 de autovehicule, dintre care 45 de masini Opel”, a anuntat Opel Romania.

Modelul predominant in flota I.S.C.T.R. este de acum Opel Astra Classic III Caravan.

Pe parcursul anului 2012, I.S.C.T.R. a intocmit 14.910 procese verbale de constatare, prin care au fost sanctionate 15.446 contraventii.

Compania Radacini este una dintre cele mai vechi din tara implicata in comertul cu autovehicule, fiind infiintata in 1991. Radacini Motors comercializeaza autovehicule in Bucuresti, Brasov, Braila, Constanta si, mai nou, Galati. Grupul Radacini este unul dintre cele mai mari din Romania care comercializeaza autovehicule si are in portofoliu marcile Opel, Chevrolet, Citroen, Suzuki, Mazda si Cadillac.

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu