Acasa Curiozitati VIDEO: Scandal, dupa ce pe YouTube a fost postat un film cu un copil de noua ani care conduce un Ferrari in India

VIDEO: Scandal, dupa ce pe YouTube a fost postat un film cu un copil de noua ani care conduce un Ferrari in India

de Vlad Barza

(sursa - Ferrari)

Un afacerist indian a fost arestat dupa ce pe YouTube a fost postat un film in care fiul acestuia, de doar noua ani, conducea un Ferrari, avandu-l alaturi si pe fratele sau de spate ani. Afaceristul pe nume Mohammed Nisham a fost eliberat pe cautiune. mama copilului a filmat controversatele secvente, ea declarand presei ca fiul ei conduce inca de la cinci ani si ca este un sofer increzator. Clipul are peste 1,2 milioane vizualizari.

Secventele au fost filmate chiar de mama baiatului pe strazile unui oras din statul indian Kerala, iar copilul de noua ani a primit cadou dreptul de a conduce Ferrari-ul pe strazi. Politia l-a arestat pe Nisham fiindca a lasat un minor sa conduca si fiindca a pus in pericol atat viata fiului, cat si a celor din jur.

Nisham, care detine 18 masini scumpe in valoare totala de 4 milioane dolari, a fost apoi eliberat pe cautiune. Mama copilului spune ca baiatul ei este un sofer increzator si prudent si adauga ca baiatul conduce inca de la cinci ani si i s-au dat pe mana si masini precum Lamborghini si Bentley.

In ultimii ani a aparut in India o clasa de noi imbogatiti ale caror excese legate mai ales de masinile scumpe au ajuns adesea in presa, noteaza The Telegraph.

Lasa un comentariu