Acasa Revista Presei Revista presei, 24 apr: Nissan Leaf devine masina de taxi in New York. Great Wall vrea sa intre in SUA

Revista presei, 24 apr: Nissan Leaf devine masina de taxi in New York. Great Wall vrea sa intre in SUA

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Retailul auto a disparut, iar marcile de volum (cum sunt Dacia, Skoda sau Ford) nu mai reusesc sa se apropie de vanzarile din urma cu patru-cinci ani, iar peste jumatate din dealerii auto din Romania sunt intr-o insolventa nedeclarata, a spus ieri la ZF Live Viorel Niculescu, unul dintre cei mai vechi oameni din auto, care detine compania Auto Trading Team (ATT), dealer Jaguar si Land Rover in Capitala, scrie Ziarul Financiar.

Hakan Samuelsson, CEO-ul Volvo, a infimat toate zvonurile legate de un model care sa concureze in segmentul lui S-Klasse, specificand ca marca se va concentra pe masinile compacte, relateaza Automarket.ro.

VW Gran Lavida se doreste varul lui A3 Sportback in China, titreaza promotor.ro.

Nissan a dat startul unui program pilot ce vizeaza integrarea masinilor electrice in actuala flota de taxiuri agreate de municipalitatea din New York, sase exemplare Leaf urmand sa ii deserveasca timp de un an pe locuitorii din „Big Apple”, in incercarea de a dovedi eficienta metodelor de propulsie alternative, scrie autobis.ro.

Chinezii de la Great Wall vor sa intre pe piata din SUA, titreaza voom.ro.

AutoItalia a lansat un nou produs post vanzare dedicat masinilor Fiat iesite din garantie. Intitulat Combo-Pack, noul produs reuneste intr-un ambalaj personalizat toate elementele necesare realizarii unei revizii curente, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu