Acasa Evenimente VIDEO: Salonul Auto Moto din Piata Constitutiei a avut 30.000 vizitatori, organizatorii vor sa-l reediteze si in 2014

VIDEO: Salonul Auto Moto din Piata Constitutiei a avut 30.000 vizitatori, organizatorii vor sa-l reediteze si in 2014

de Adrian Mitrea

Opel ADAM (sursa - 0-100.ro)

Editia a doua a Salonului Auto Moto Bucuresti (SAMB) din Piata Constitutiei a avut circa 30.000 de vizitatori in perioada 3-7 aprilie, cat timp a fost deschis publicului, au anuntat organizatorii, care spun ca vor sa faca si o editia a treia in 2014.

Usor pretentios spus Salon Auto Moto, targul de masini, motociclete, biciclete, accesorii si servicii conexe a avut expuse in corturile din Piata Constitutiei automobile de la circa 20 de marci auto (Abarth, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Range Rover, Suzuki, Volvo) si cateva moto (Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki, Triumph, Lambretta).

Pe langa acestea si-au mai expus produsele si serviciile companii din domeniul acumulatorilor auto, accesorii auto-moto, servicii (inmatriculari, detailing).

Biletul de intrare a costat 15 lei in timpul saptamanii si 20 lei in weekend. Un calcul simplu arata incasarile organizatorilor din bilete au fost de cel mult 600.000 lei (136.000 euro).

In acest an pasionatii de automobile si motociclete mai au posibilitatea de a merge la SMAEB (12-14 aprilie, la Romaero Baneasa), Exporom Auto Moto Show (9-12 mai) si, in toamna, SAB & A (10-20 octombrie).

Lasa un comentariu