Acasa BMW Doua BMW X3 au intrat in dotarea SMURD

Doua BMW X3 au intrat in dotarea SMURD

de Adrian Mitrea

BMW X3 SMURD (sursa - Automobile Bavaria)

Doua autospeciale BMW X3 au intrat in echiparea Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) si vor fi utilizate pentru interventii in Bucuresti si Mures, timp de doi ani, a anuntat Automobile Bavaria, cel mai mare dealer BMW din tara.

Cele doua BMW X3 din echiparea SMURD au tractiune integrala xDrive si motor de 2 litri turbo diesel de 135 kW/184 Cai Putere (CP).

BMW produce modele speciale pentru autoritati de mai bine de 50 de ani. Aceste autospeciale sunt fabricate pe aceleasi linii de productie ca si automobilele conventionale si beneficiaza, la fel ca acestea, de revizii gratuite timp 5 ani sau 100.000 km.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare retea de dealeri BMW din Romania si detine alte cinci centre in Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi si rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi si rulate, detine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin reteaua MHS Truck & Bus este importatorul și distribuitorul camioanelor MAN si al autobuzelor Neoplan in Romania.

0-100.ro a publicat in noiembrie 2010 un test drive cu BMW X3 2.0d xDrive. Poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Lasa un comentariu