Acasa Renault Renault recheama in Romania peste 3.000 de masini Megane, pentru posibile probleme legate de fixarea eleronului

Renault recheama in Romania peste 3.000 de masini Megane, pentru posibile probleme legate de fixarea eleronului

de Vlad Barza

Renault Megane II Estate (sursa - Renault)

Renault Romania a declansat o actiune de recall pentru 3.067 de masini Megane II Estate la care pot fi probleme cu elementele de fixare ale eleronului. Oamenii sunt rugati sa vina cu masinile in service, unde actiunea va dura in medie doua ore si jumatate. Printre marcile care au mai anuntat rechemari in tara anul acesta se numara Nissan, Honda, Lexus si Mitsubishi.

Renault spune ca a identificat „o posibila slabire in timp a suportilor de fixare ai eleronului pe hayon, datorita unor factori externi (ex. variatii de temperatura mari, un tip de spalare agresiv pentru caroserie, suporti de bicicleta, etc). Acest lucru poate antrena in timp o desprindere a eleronului atunci cand vehiculul ruleaza la viteze mari”.

Posesorii masinilor vizate vor primi scrisori in care sunt chemati in service unde vor fi verificate si consolidate elementele de fixare ale eleronului. Operatiunea ar trebui sa dureze doua ore si jumatate.

Printre marcile care au mai anuntat rechemari in tara anul acesta se numara Nissan, Honda, Lexus si Mitsubishi.

Lasa un comentariu