Acasa Opel Opel ADAM porneste in Romania de la 12.200 euro cu TVA

Opel ADAM porneste in Romania de la 12.200 euro cu TVA

de Adrian Mitrea

Opel ADAM (sursa - Opel)
Opel ADAM (sursa - Opel)

Cel mai mic si mai personalizabil model Opel, ADAM, porneste pe piata locala de la 9.839 euro fara TVA (12.200 euro cu TVA), a anuntat Opel Romania. Primul client de ADAM din tara este un tanar de 27 de ani.

„Varianta de baza Opel ADAM JAM in Romania, al carei pret este de 9.839 Euro plus TVA, include dotari precum volan imbracat in piele, comenzi sistem audio pe volan, cadrane bord sport cu inele cromate mate, aer conditionat, computer de bord, airbag-uri frontale sofer si pasager, laterale si cortina, lampi ceata spate, faruri halogen, scaune fata reglabile pe inalțime, coloana de directie reglabila biaxial. Tot in varianta standard, modelul este dotat cu elemente precum jante din aliaj, oglinzi exterioare in culoarea caroseriei, reglabile electric sau ornamente praguri Opel. Propunerile pentru ADAM GLAM si ADAM SLAM aduc in plus numeroase alte functii inca din variantele de baza”, potrivit Opel Romania.

click aici pentru galeria foto

Varianta de baza a Opel ADAM GLAM porneste de la un pret de lista de 10.242 euro plus TVA (12.700 euro cu TVA), in timp ce pretul SLAM este cu 242 euro plus TVA (300 euro cu TVA) mai mare, iar JAM cu 403 euro plus TVA (499 euro cu TVA) mai mic, spune Opel.

Motorizarile disponibile sunt toate pe benzina, de 1,2 si 1,4 litri, cu puteri de 70 CP, 85 CP si 100 CP.

Primul client din Romania este un client de 27 de ani, Mihail Vlad. El a optat pentru combinatia de culori Red’n roll si I’ll be black din cele 61.000 de combinatii posibile.

Dotarile disponibile la costuri suplimentare sunt Pachet Iarna (scaune fata incalzite, volan incalzit) – 282 Euro plus TVA, Controlul automat al farurilor, oglinda retrovizoare electrocromata, senzor de ploaie – pachet disponibil la 117 Euro plus TVA, Pachet Iluminare (lumini de zi LED, stopuri spate cu LED) – 81 Euro plus TVA. Sistemul multimedia IntelliLink, 242 Euro plus TVA.

0-100.ro  a publicat in noiembrie 2012 un test drive cu Opel ADAM. poti revedea articolul original AICI sau doar varianta video (mai scurta) mai jos.

Opel ADAM preturi Romania (sursa - Opel)
Opel ADAM preturi Romania (sursa - Opel)
Opel ADAM dotari standard Romania (sursa - Opel)
Opel ADAM dotari standard Romania (sursa - Opel)

comenteaza si pe gmclub

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre