Acasa Honda GENEVA 2013: Honda ne dezvaluie cum va arata Civic break si o evolutie a conceptului NSX

GENEVA 2013: Honda ne dezvaluie cum va arata Civic break si o evolutie a conceptului NSX

de Adrian Mitrea

Civic wagon concept - schita (sursa - Honda)

Constructorul auto japonez Honda aduce in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva 2013 (7-17 martie) un concept ce dezvaluie cum va arata versiunea break a modelului compact Civic. De asemenea, la standul Honda va mai fi prezenta si o evolutie a indraznetului concept NSX, precum si versiunea cu motor de 1,6 litri turbo diesel a SUV-ului CR-V.

Conceptul Civic wagon prezinta directia designului exterior pentru modelul de serie, ce are rolul de a intari si mai mult gama Civic.

Evolutia conceptului NSX, prezentat fizic in premiera in Europa, sugereaza o potentiala directie pentru designul interior al viitoarei generatii NSX, spune Honda.

Designul exterior ramane fidel stilului sugerat prin primul concept NSX (prezentat la Detroit in 2012), caracterizat printr-o inaltime totala redusa, ce scoate in evidenta latimea masinii. Proportiile ce exprima calitatile dinamice sunt evidentiate de suprafete simple, curate si moderne, dar si de detalii agresive, ce comunica atitudinea de supercar si sentimentul de produs high-tech.

In fine, CR-V, alaturi de Civic, va fi disponibil cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC – primul produs al noii tehnologii Earth Dreams. Modelul CR-V cu motor turbo diesel de 1,6 litri va fi disponibil cu tractiune fata si transmisie manuala.

„Motorul diesel 1.6 i-DTEC este cel mai usor motor din clasa sa si confera noului CR-V propulsia necesara, manevrabilitate si costuri reduse de exploatare datorita consumului redus. Noul CR-V 1.6 i-DTEC va fi disponibil incepand cu toamna lui 2013”, a anuntat Honda.

Honda NSX 2  Concept 2 (sursa - Honda)

Interior Honda NSX 2 Concept (sursa - Honda)

Lasa un comentariu