Acasa Lotus Forza Rossa a inchis showroom-ul Lotus din Otopeni, dar nu renunta la marca sport britanica

Forza Rossa a inchis showroom-ul Lotus din Otopeni, dar nu renunta la marca sport britanica

de Adrian Mitrea

Showroom Lotus in Romania (sursa - 0-100.ro)

Importatorul si distribuitorul marcii sport britanice Lotus in Romania, Forza Rossa, a inchis unicul showroom al marcii, amplasat in orasul Otopeni, vizavi de Aeroportul International Henri Coanda. Planurile sunt ca masinile Lotus sa fie expuse in centrul Capitalei, insa nu se stie de cand, astfel ca, oficial, Lotus nu mai are un showroom in tara.

„Noul showroom Lotus va fi amplasat langa Ferrari Store de pe Calea Victoriei”, a declarat pentru 0-100.ro Adina Hotinceanu, director de marketing al Forza Rossa – compania care importa si distribuie in tara marcile Ferrari si Lotus. Ea ocupa aceasta functie din decembrie 2012 si il inlocuieste pe Lucian Sonea.

Intrebata daca masinile Lotus vor fi expuse in locul in care a functionat Forza Rossa Cafe, Hotinceanu a raspuns negativ si a precizat ca acea cafenea nu s-a inchis, ci a fost mutata la subsolul Ferrari Store.

„Nu stiu exact data de lansare, dar o sa v-o comunicam. Inca nu avem toate detaliile. Inca nu ne-am decis”, a spus Adina Hotinceanu, intrebata despre data de inaugurare a noului showroom pentru Lotus.

Oficialul Forza Rossa a infirmat ipoteza potrivit careia Forza Rossa ar urma sa renunte la importul si distributia de masini Lotus. Anul trecut a fost inmatriculat un singur automobil Lotus nou, in contextul in care tinta de vanzari era de o masina pe luna, nicidecum o masina pe an.

Showroom-ul Lotus a functionat din februarie 2011 pana in decembrie 2012 in Otopeni, intr-un spatiu inchiriat. Mai jos poti vedea un clip realizat de 0-100.ro la inaugurare.

Singurii dealeri Ferrari si Lotus din Romania sunt controlati de sotii Camelia si Ion Bazac, prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%). Celalalt actionar al Forza Rossa, cu o detinere de 13,6%, este un cetatean italian, Leo Taroni.

Lasa un comentariu