Acasa Revista Presei Revista presei, 21 dec: Duster participa la Dakar. Ferrari GTO scos la licitatie cu 41 milioane dolari

Revista presei, 21 dec: Duster participa la Dakar. Ferrari GTO scos la licitatie cu 41 milioane dolari

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

Doua echipe argentiniene vor concura in editia 2013 a Raliului Dakar alaturi de doua exemplare Duster. Acestea au sigla Renault, cea sub care SUV-ul este vandut in America de Sud, informeaza Automarket.ro.

Guvernul vrea sa faca un drum expres care sa lege judetul Tulcea de coridorul IX de transport, relateaza Ziarul Financiar.

Un Ferrari 250 GTO Series I din 1962 a fost scos la vanzare la un pret de 41 de milioane de dolari, cei mai multi bani care s-au cerut vreodata pentru o masina, potrivit voom.ro.

Opel Ampera are cea mai mare cota de pe piata autovehiculelor electrice din Europa: 21% in primele 11 luni si este lider in segmentul sau in Germania, Olanda si Elvetia, potrivit informatiiauto.ro.

In Cehia si Slovacia vanzarile de masini noi au crescut in ultimii 5 ani, in Romania au scazut cu 80%, titreaza autobis.ro.

Badsi Grup, cel mai mare distribuitor Nissan din Romania, deruleaza vineri o oferta speciala de tip Black Friday care vizeaza reduceri pentru toate produsele si serviciile companiei, scrie capital.ro.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica-ma despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments