Acasa Revista Presei Revista presei, 10 dec: Mazda vrea un SUV mic pentru a se bate cu Nissan Juke. Marchionne, ales din nou in fruntea ACEA

Revista presei, 10 dec: Mazda vrea un SUV mic pentru a se bate cu Nissan Juke. Marchionne, ales din nou in fruntea ACEA

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Succesul repurtat de Nissan Juke in segmentul SUV-urilor mici se pare ca a inspirat si continua sa inspire ceilalti constructori auto de volum. Dupa ce Opel a lansat Mokka, un alt constructor se pregateste sa ofere publicului un rival pentru Juke. Este vorba despre Mazda, care intentioneaza sa dezvolte un frate mai mic al actualelor CX-5 si CX-7, scrie autobis.ro.

Seful Fiat-Chrysler a primit un nou mandat in fruntea celei mai importante asociatii europene auto. Marchionne a fost reales in ciuda unor dispute pe care le-a avut cu Volkswagen AG in cursul acestui an, relateaza Automarket.ro.

Editia 2013 a celebrului calendar Pirelli, prezentata de curand la Rio de Janeiro si semnata de Steve McCurry, unul dintre cei mai renumiti fotografi din lume, a ajuns si la noi in tara, potrivit promotor.ro.

Un tanar din America a dezvoltat o metoda prin care poate imita aproape la perfectie sunetul unui motor V10 de la Lamborghini cu ajutorul unei cutii goale de bere, scrie voom.ro.

4000 de politisti rutieri actioneaza pentru prevenirea evenimentelor rutiere deosebite, pentru restrictionarea circulatiei pe drumurile afectate de fenomene meteo severe si/sau pentru facilitarea interventiei utilajelor de deszapezire, potrivit informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu