Acasa Revista Presei Revista presei, 6 dec: Peste 700.000 amenzi pentru vorbitul la telefon la volan in Romania. Dacia, la fel de profitabila ca BMW

Revista presei, 6 dec: Peste 700.000 amenzi pentru vorbitul la telefon la volan in Romania. Dacia, la fel de profitabila ca BMW

de Adrian Mitrea

Revista Presei
Revista Presei

In cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, reprezentantii Nissan si reprezentantii Fiat au inceput un razboi taios al declaratiilor, in care acestia isi critica reciproc modelele, scrie Automarket.ro.

Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau, informeaza capital.ro.

Dacia, brandul low-cost la fel de profitabil ca BMW sau Mercedes, titreaza Ziarul Financiar.

Dupa ce va lansa anul viitor la Detroit noul Grand Cherokee diesel pe piata americana, Jeep pregateste pentru a doua parte a anului versiunile restilizate pentru Patriot si Compass, relateaza voom.ro.

Chrysler Group a ales o arma extrem de dura in lupta cu Volkswagen, dar care ar putea sa produca efecte: marca americana acorda reduceri de 1.000 de dolari exclusiv clientilor care au Volkswagen si aleg sa-l schimbe cu un Chrysler, relateaza autobis.ro.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre