Acasa Revista Presei Revista presei, 5 dec: Rovinieta poate fi platita si prin SMS. Jaguar promite tractiune integrala pentru toate modelele sale

Revista presei, 5 dec: Rovinieta poate fi platita si prin SMS. Jaguar promite tractiune integrala pentru toate modelele sale

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Soferii pot plati rovinieta prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS) incepand de miercuri, doar in reteaua Orange, numarul de telefon alocat fiind 7500, cu un tarif de 5 eurocenti/mesaj. Achitarea acestui tarif prin intermediul SMS a devenit posibila de la finele saptamanii trecute, ca urmare a intrarii in vigoare a prevederilor unui ordin al ministrului transporturilor, informeaza Ziarul Financiar.

TRW, un furnizor de componente auto, a lansat astazi un nou tip de airbag lateral, care isi adapteaza caracteristicile in functie de gravitatea impactului la care a fost supus automobilul, relateaza Automarket.ro.

Jaguar promite tractiune integrala pentru toate modelele sale, titreaza autobis.ro.

Un cuplu asitic din SUA a fost gasit vinovat de spionaj industrial, dupa cei doi soti au incercat sa vanda secrete ale tehnologiei hibride de la GM catre chinezii de la Chery, relateaza voom.ro.

Vanzarile auto in SUA au urcat la cel mai ridicat nivel inregistrat in luna noiembrie in ultimii cinci ani dupa o redresare in urma uraganului Sandy si a necesitatii de a inlocui vehiculele vechi, transmite Reuters, informatie preluata de capital.ro.

BoaterHome: proiectul din anii ’80 care a imbinat o rulota cu o barca, titreaza promotor.ro.

Lasa un comentariu