Acasa Romania Marca germana de acumulatori auto MOLL intra pe piata romaneasca

Marca germana de acumulatori auto MOLL intra pe piata romaneasca

de Adrian Mitrea

Acumulatori MOLL (sursa - moll-baterii.ro)

Producatorul german de acumulatori MOLL intra pe piata romaneasca cu reprezentante in Bucuresti, Pitesti si Constanta, a anuntat importatorul local, compania Packstore. Gama de baterii MOLL acopera, pe langa segmentul auto, si piata de baterii solare, de hobby si baterii stationare.

Acumulatorii MOLL sunt lansati in Romania sub sloganul „MOLL Batterien – Putere direct din Germania” si se adreseaza segmentului de piata mediu-superior.

Firma Packstore, importator si distribuitor pentru Romania, va asigura distributia prin intermediul unui sistem de preluare comenzi gestionat online pe situl companiei si prin magazine de reprezentanta deschise in Bucuresti, Pitesti si Constanta. Importatorul are in plan dezvoltarea retelei, prin deschiderea de cinci magazine noi pana la sfarsitul anului 2013.

„Vom oferi clientilor 40 de luni garantie pentru bateriile auto”, a declarat Razvan Punga, director general al Packstore, importator si distribuitor pentru Romania al brandului MOLL.

MOLL produce exclusiv in Germania, in Bad Staffelstein, si are o experienta de 65 de ani in domeniu.

„Ne bucuram sa adaugam Romania pe harta distributiei de baterii MOLL la nivel mondial, prin parteneriatul pe care l-am incheiat cu Packstore SRL. Credem in potentialul pietei si suntem convinsi ca brandul MOLL va castiga respectul consumatorilor prin calitate si know-how-ul sau nemtesc”, a declarat Christian Schwappach, manager export Akkumulatorenfabrik MOLL GmbH.

MOLL colaboreaza cu producatori auto (Volkswagen, Audi) ca furnizor de echipamente originale (OEM).

Lasa un comentariu