Acasa Revista Presei Revista presei, 23 noi: Ford reduce la jumatate productia de la Craiova. Black Friday atinge si un dealer auto din Romania

Revista presei, 23 noi: Ford reduce la jumatate productia de la Craiova. Black Friday atinge si un dealer auto din Romania

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Productia uzinei Ford de la Craiova se va reduce incepand cu luna aceasta de la peste 500 de masini pe zi la aproximativ 250, in conditiile in care constructorul renunta la unul din cele doua schimburi, informeaza Ziarul Financiar.

Fiat a decis sa opreasca productia modelului Punto in lunile decembrie si ianuarie. Italienii se aliniaza astfel la cererea scazuta inregistrata in Europa si la deprecierea unor piete importante, informeaza Automarket.ro.

Primul dealer auto care a decis sa intre in jocul reducerilor de preturi din Vinerea Neagra (Black Friday) anunta reduceri de pana la 10.000 de euro la modelele Opel pe care le vinde, scrie autobis.ro.

Termenul de utilizare a tichetelor valorice din Programul „Rabla” a fost prelungit cu aproape o luna fata de data stabilita initial, pana pe 10 decembrie 2012, in timp ce ultima cerere de decontare se poate depune pana cel tarziu la data de 13 decembrie, potrivit informatiiauto.ro.

Cea mai performanta versiune a seriei 1 de la BMW a iesit din productie pentru a face loc urmatoarei generatii, relateaza voom.ro.

Lasa un comentariu