Acasa BMW BMW vrea sa vanda un milion de masini in China in urmatorii trei ani

BMW vrea sa vanda un milion de masini in China in urmatorii trei ani

de Adrian Mitrea

Sigla BMW (sursa - 0-100.ro)

BMW are ca obiectiv comercializarea a un milion de automobile in China, in urmatorii trei ani, a declarat un purtator de cuvant al companiei pentru Automotive News. BMW comercializeaza in prezent aproape 1,4 milioane unitati/an pe toate pietele in care este marca este prezenta la nivel mondial.

Confirmarea tintei de vanzari de un milion de unitati in China in urmatorii trei ani vine dupa ce Duan Jianjun, seful de vanzari al companiei mixte formata din Brilliance China Automotive si BMW pentru piata chineza, a facut public acest obiectiv.

„Este o tinta realista daca piata nu se deterioreaza”, a spus Duan Jianjun.

BMW este unul dintre producatorii auto care s-a orientat timpuriu catre piata din China si acum culege roadele investitiilor sale acolo.

Dupa un 2010 cu vanzari record (1.224.280 unitati), incheierea lui 2011 a adus marcii premium germane un nou record absolut in materie de vanzari (1.380.384 masini). Principalele noi modele ale marcii (X3Seria 1Seria 5) au avut cresteri consistente ale vanzarilor, iar pentru 2012 BMW asteapta o noua crestere a vanzarilor globale multumita noului Seria 3.

Pentru 2012 oficialii BMW au declarat ca asteapta un nou an record in ceea ce priveste vanzarile.

Lasa un comentariu