Acasa Revista Presei Revista presei, 21 noi: Inginerii Continental Timisoara lucreaza la masini autonome. Audi lucreaza la un rival pentru BMW X6

Revista presei, 21 noi: Inginerii Continental Timisoara lucreaza la masini autonome. Audi lucreaza la un rival pentru BMW X6

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Peste 2.000 de tehnicieni lucreaza in cadrul centrului tehnologic de cercetare si dezvoltare al producatorului de componente auto Continental din Timisoara, unde coordoneaza unele dintre cele mai avansate proiecte tehnologice din industrie. Acestea vor conduce la crearea automobilului „autonom”, care se va conduce singur, fara interventia soferului, scrie Ziarul Financiar.

Grand Theft Auto V apare in primavara lui 2013, insa deja ne putem bucura de scurt metraje inspirate din universul GTA, care sa ne tina interesul treaz. Cum este filmul facut de Gevorg Karensky – cu actori reali si o atmosfera specifica jocului, relateaza promotor.ro.

Audi Q8, un SUV de mari dimensiuni, cu o arhitectura de tip „coupe-4 usi”, este gata sa intre in procesul de dezvoltare, dupa ce conducerea companiei a aporbat acest proiect. Informatia a fost difuzata de presa germana, care citeaza surse din interiorul grupului VW, potrivit autobis.ro.

Jaguar prezinta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Los Angeles noul XFR-S, precum si noul model sport cu 2 locuri F-Type, in premiera nationala, relateaza informatiiauto.ro.

Lasa un comentariu