Acasa Revista Presei Revista presei, 1 noi: Lancia isi vede pavat drumul spre moarte. Transfagarasan si Transalpina, inchise

Revista presei, 1 noi: Lancia isi vede pavat drumul spre moarte. Transfagarasan si Transalpina, inchise

de Adrian Mitrea

Revista Presei

Sergio Marchionne a anuntat faptul ca Lancia nu va mai scoate pe piata modele de sine statatoare, singurele masini cu sigla italiana in Europa fiind cele din gama Chrysler. Analistii sustin ca e pasul decisiv pentru inchiderea definitiva a marcii, scrie Automarket.ro.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat ca incepand de la 1 noiembrie drumul national 7C Transfagarasan se va inchide circulatiei pe portiunea situata intre kilometrul 104 (Piscu Negru) si kilometru 130,8 (Cabana Balea Cascada). soseaua va ramane inchisa traficului pana la 30 iunie anul viitor, scrie Ziarul Financiar.

Volkswagen a lansat o noua generatie a sedanului Santana comercializat in China inca din 1981, relateaza voom.ro.

STUDIU: cele mai murdare locuri dintr-o masina, titreaza promotor.ro.

Informații contradictorii, dar care dau speranța fanilor marcii Saab, au fost comunicate de noii proprietari ai uzinelor din Trollhatan, Suedia. Aceștia spun ca exista o cerere importanta pentru modelul 9-3 și ar putea fi reluata producția sa, relateaza autobis.ro.

Lasa un comentariu